Der var en, der var to.....

Der var 11 seje juniorspejdere på cykeltur til Hellerud i Holte. Det blev en lang og varm tur på 1½ time


Efter at sveden var tørret af panden og hytten indtaget, var der arrangeret ’På løb med dit sugerør’, dvs samle blade op, samle ærter op, tømme en mug og meget andet.

På turen derop havde juniorerne selv fundet vej efter et kort. Nu skulle de også lære at bruge et kompas til at finde vej. Tænk man skal kunne tælle helt til 360 med sådan et kompas.

Lederne havde også lovet, at de skulle lave mad fundet i naturen. Det blev til brændenældesuppe – det smagte rigtigt dejligt.

Lørdag eftermiddag var der stjerneløb med forskellige opgaver. Og så var det tid til at klatre – i træer og på kasser. Lørdag aften var der super hyggeligt lejrbål og ristede skumfiduser. Bedst som juniorne havde lagt sig til at sove, blev de vækket og var på smuglernatløb. Det var sjovt, i hvert fald bagefter.

Søndag hjalp alle til med at rydde op og gøre rent, inden juniorerne satte sig på cyklerne og vendte næsen mod Bagsværd igen. Der var madpakke-stop ved Nybro, inden de seje spejdere kunne sige farvel og tak for en dejlig weekend, som var usædvanlig varm af en oktober weekend at være.

Tak for en rigtigt dejligt tur

Juniorlederne


Buddingespejderne · KFUM-Spejderne · Facebookwebmaster@buddingespejderne.dk · © 2007–2012