Troppen (fra 5. kl.)

Velkommen til Buddinge Gruppes trop, Nordfolkets Sønner. Vi er en flok glade spejdere, der holder til i Rovdyrhulen, Bagsværd Møllevej 5.

I troppen laver vi mange forskellige aktiviteter. Vi kan f.eks. rigtig godt lide at lave bål, især hvis vi skal lave mad over det. Pionering med rafter er vi også rigtig gode til, og når vi tager på sommerlejr bygger vi hele vores lejrplads i rafter. Dvs. både spisebord, køkkenbord, indgangsportal og en gynge eller lignende, hvis det skal være rigtig sjovt. Nogle gange bygger vi også vores eget bad, hvis vi ikke har andet. Vi kan i det hele taget rigtig godt lide at være udenfor, i alt slags vejr – man kan jo bare tage regntøj på. Når vi tager på sommerlejr, synes vi bedst om, hvis det er lidt sejt. Derfor har vi bl.a. været på cykeltur på Bornholm, på Jamboree i Kandersteg i Schweiz og i Skotland. I 2017 skal vi på Spejdernes Lejr med ca. 35.000 spejdere i Sønderborg. Vi har møde hver tirsdag i ‘Rovdyrhulen’, Bagsværd Møllevej 5.

Cirka hvert andet møde er patruljemøde, dvs. det planlægges og afholdes af de ældste spejdere. De andre møder er tropmøder, som troplederne står for.

 

Ledere

Jes B. Hansen

Tenna M. Nielsen

Sekretær:

Jane Lunau
trop@buddingespejderne.dk

 

 

Nyheder
Indbydelse til gruppens sommerafslutning

14. maj 2019 · Nyheder

Nu er invitationen til årets sommerafslutning for hele familien klar. Klik her for at finde invitationen  

Læs mere
Så er hjemmesiden oppe og køre

1. maj 2019 · Nyheder

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye arrangementer og indbydelser.  

Læs mere
Ny hjemmeside

3. oktober 2018 · Nyheder

Vores gamle website blev hacket … så nu har vi fået et nyt

Læs mere